Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma

Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma

Mapy na Spitech

návody, rady, názory

Mapy na Spitech

Příspěvekod 606_Vencour » stř 11. led 2012 22:47:57

Pod dojmem mapy D Day Plus UP3 na Spitech (port 21030) sepisuji postřehy k mapám.

D Day Plus UP3
Zatim jsme ji podle všeho pokaždé prohráli. Modří se dokáží koncentrovat a nejen že přečíslí naše jednotlivce, ale i dělají výpady na území red a zachytávají naše výpady. Tj. kousek od Caen, pů čtverce, po hodině běhu mapy byly dvě kolony a nedodělaný vlak. 3x jsem k nim nedoletěl s P-38. Vzpomínam se, že jsem se přesně takhle kdysi trápil s P-47 ...
Jedním z cílů jsou přístavní budovy v Le Havre, naposled jsem tam odhodil 2x1000lb na jakoby hangáry se zelenou střechou, jsou tam za sebou při letu od západu a napočítalo mi to 8 zničených aut a poškozenou loď.

Adriatic
Kolony jedou z vnitrozemí k moři, u moře jsou blízko Valony dvě letiště, kolem kterých kolony projíždí. Ve Valoně stojí kolona s flakama, u města lodě.
Modří dělají nálety na naše cíle, naposled jsme viděli 2 Ju-88 s krytím blízko našich dvou letišť na cípu Itálie.

Anzio
Mapa, kterou možná vyhrává rychlost. P-38 s 12x 4,5" a palubní výzbrojí dokáže čistit pláže i kolonu z O7.
Na naše výsadkové lodě u pláží prý hází Ju-88 torpéda z výšky ...
Zřejmě i modří vědí o sázce na rychlost v této mapě, jednou ji dojeli/vyhráli o fous před námi.

Nordbayern
Mapa s Tempestama, Švalbinama a He-162, která je díky své obratnosti a rychlosti asi nejhorším protivníkem na mapě.
Kolona z H4 jede na západ, kolony z G9 a H8 (tam někde) jedou jedna podél řeky a druhá na západ, mířil jsem k ní přes celou mapu s Bleskem a HVARama a nenašel jsem ji ... až budu vědět, dopíšu.
Na spodnim letišti, pokud o něj nepřijdem, se dá dělat RRR. Pozor: ohnutá vrtule nejde přes RRR asi opravit.

Vulcan
Cílem je zde ničit kolony, lodě někdu u Tunisu, ochránit svuj radar i lodě ... podle všeho můžeme dokonce i obsadit jedno letiště parašutistama. Aneb letim, koukam, že něco, co bylo vždy modrý, je červený. Ve vzduchu v okolí toho obsazeného parašutisti a do pěti minut jsme o to letiště přišli ... tak abych je víc kosil. Letěl jsem na stanoviště pozemáků v okolí, proto jsem je našel/viděl.
Radar vypadá jako krabice s vikingskou helmou, je oranžovej až světle hnědej. Zničený je pak černý. Jednou jsem na něj odhodil 2x500lb, netrefil ... a pád letadla na radar jej zničil.
Někde nad mořem (G2x?, tak dva čtverce od pobřeží) je cca 5 lodí.
Zpravidla tuto mapu prohráváme, zřejmě tím, že nám potopí dvě letadlovky. Odletět z letadlovky s 500lb je extra náročné, až -900 bodů postih za špatné odlepení a bouchnutí na palubě!!!

Second Front
Mapa pro těžké bombardéry, dokonce i Lancaster má jeden start ve vzduchu. Pro vítězství zřejmě jako 90% splnění stačí vyčistit Rouen a Calais.

Godwood
Mapa, na které útočíme na pozemáky, jsou to dost často kolony a nenacházíme je ... takže hledáme a modří mezitím dočistí to svoje a vyhrávají mapu :-(
K mání je i P-38 Dropsnoot, má až 2x2000lb, ale není zpravidla kam s tim ... absence palubní výzbroje je citelná, na rozptýleného protivníka se hodí více.

Husky
Mapa s kolonami, Blesk s raketama a palubní výzbrojí dokáže slušně čistit. Cca 2-3 kolony jedou ze severná strany Sicílie do vnitrozemí a snad až k našim vyloděným jednotkám. U Palerma stojí autíčka na trávě a stačí je kropit kulomety = z výšky jsou blbě vidět. Ju-88 (prý) mají torpéda s odhozem z několika (?) set metrů ...
Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás, utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny, navzájem. Nejzazší hranice začíná v této síni. Pojďme ji prozkoumat společně.
Jonathan Archer
606_Vencour

Zpět na Jak létat