Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma

Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma

Mapy na JG26

návody, rady, názory

Mapy na JG26

Příspěvekod 606_Vencour » pon 30. led 2012 19:13:26

Jak pozoruju, nejtěžší je asi znát mapu, vědět, kam se vydat, čemu se vyhnout a jak to vše zkoordinovat ... proto zakládam vlákno pro info o mapách na serveru pro Squad Challenge.

Prag uprising
Z mého pohledu fantastická mapa. Znova letět na místech, kde se konala Palba 1938 je zážitek ...
U Chebu jsou dva wirbely, vzdálené cca 1 čtverec.
U Folmavy (Rozvadova?) jsou vedle sebe dva wirbely, prý vzdálené 10m ... ještě jsem tam nebyl, snad 310_Tank mi to psal.

Market garden
Snad je to ta mapa, kde jsme na sněhu marně hledali, kde co je ... a na minimapě jsou dost blbě vidět řeky ... snad si časem zvyknem, jak je identifikovat.

Tobruk
Jedním z cílů jsou lodě. Na cestičkách jsou tanky a kolony, nejsou v <obj<red nebo <obj<blue vypsané

Channel_Circus_43
Cíle jsou v Paříži, Calais, lodě (asi 12ks) mezi Cherbourgem a Le Havrem. Na severním letišti je k mání P-38G, má 2x torpédo MK13 ... udělal jsem track, jak ho lze odhodit (čas odhozu 1:09) ... http://leteckaposta.cz/822971830 ... mít rychlost pod 150mph a výšku jsem měl při odhozu cca 40-60ft, tj. 12-18m. Někdo to zkusil taky a při cca 70ft a 120mph torpédo nepřežilo pád do vody.
Změna k 8.2.: už tam ty torpéda zřejmě nejsou ve výbavě.
Někde asi v D2 a C3 jsou vlaky z cisteren. BACHA podle všeho přelet nad bouchající cisternou je konečná. Někde pod Dieppe směrem na Rouen jsou dva vlaky s krytými (hranatými) vagony, bouchaly, takže asi vezou munici. Pod Amien (mezi Rouenem a Paříží) byl vlak z cisteren, přikrytý stromy, od jihu se snad dalo střílet ... od severu ty olegostromy nebyly moc vidět.
EDIT nalezen návod na torpéda ... http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=29382
Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás, utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny, navzájem. Nejzazší hranice začíná v této síni. Pojďme ji prozkoumat společně.
Jonathan Archer
606_Vencour

Zpět na Jak létat