Sorry ale musi to von!
Vcera opat letovy den s velkym D.
Prvy let na DeD expert s La5, biela mapa, furbal nad nasou tankovou zakladnou a blizkym letiskom.
Lietam s rozumom, reku, pojdem zo severu a hodim par kg tnt na modre tylove letisko, mozno stretnem nekrytu 111.
Na polceste vo vyske 6 km stretnem 3 bf109 samozrejme f4 ktore neukrutim, neustupam, neudajvujem ani neuletim, vysledok ocakavany, nudzak do pola povazujem za uspech.
Druhy let bez bombiciek kamsi blizsie k frontu, znova stretnem dva kusy, tentoraz foky. Opat spolupracuju, no prvemu je to malo platne, ukrutit lavinu nezvladol a stratil kridlo. Druhy fok je ale uz na mieste a okolo lieta zeleziarstvo. Na tlaceny sudovy vykrut nemal, ale smerovku aj s kylovkou mi odstrelil. Riadeny sudovy vykrut presiel plynulo do neriadenej vyvrtky a tak sa porucam na padak. Rozzureny fokac este striela na pilota a nici vrchlik, ale tuto vrazdenie bezbrannych nefunguje.
Treti let do podobneho priestoru, tentoraz som mal stastie a enemak bol sam. Co bol aj koniec pozitivam. Bf pouzilo najjednoduchziu metodu a udajvovalo ma. Tentoraz som si utrhol obe kridelka a smerovku vlastnymi silami a tak opat padak.
Stvrty let nebol, unaveny s predoslych uspechov som sa rozhodol startovat na prasaka a trafil som jedine dva stromy v sirokom okoli. Vybuch bol spektakularny.
Rozhodne potrebna zmena servera znamenala dva uniky pred dvojicou bf hliadkujucou nad svojim cielom a kratky takticky boj s jednou 109 ktorej som ani nestal za namahu a uletela. Konecne uspech v podobe prveho pristatia bez vystrelu.
Obavam sa ze tento prispevok by mal byt skor do rubriky Ako NElietat.