Mě asi za chvilku prdne cévka v hlavě ze mě , ,,,
Koupil jsem si sluchátka s USB portem v dobré víře jsem si je zapojil a vše krásně hraje , zvuk je parádní . Po odzkoušení je odložil, že si pujdu pustit nějaký ten song a světe div se, bedýnky nefungují , pač mi sluchátka převzaly roli bedýnek , jupí celé je to nahovno a můžu pouštět buď bedýnky a nebo sluchátka .Jupí jsem tak štastný , že mám tak moderní technologii , které je pro zvukově-počítačového analfabeta dělaná na míru a jelikoš jsem se s tím drbal už asi třetí den , kdy jsem zkoušel různé nastavení , aby mě to jelo jako předním (bedýnky+sluchátka zároveň), tak jsme se rozhol pořídit ještě USB bedýnky. A hádejte jak to dopadlo ?
Jupí jsem tak štastný ,že mě teďka funguje jen jedno nebo druhé a přepínaní s patřičným restartem celého pc , jupí.
Jupí, bylo u mě zvykem si pustit před spaním třeba angličtinu nebo mluvené slovo , a teď když jdu spát je počítač vypnutý a moje žena mě krásně chválí , jaké je to dobré , když tu nechučí počítač, a že si můžem povídat ...kéž bych si nikdy nepořídil USB sluchátka
Rada na závěr , nekupujte si USB sluchátka a USB bedýnky když máte integrovanou zvukovku a osobní systém Windous Xp pač to neumí roznat, ale vaše žena bude štastná , že si s vámi bude moc ještě před spaním povídat , čehož si mi muži neskonale ceníme.
Jupí ...