Mapy na Spitech

návody, rady, názory

Mapy na Spitech

Příspěvekod 606_Vencour » stř 11. led 2012 22:47:57

Pod dojmem mapy D Day Plus UP3 na Spitech (port 21030) sepisuji postřehy k mapám.

D Day Plus UP3
Zatim jsme ji podle všeho pokaždé prohráli. Modří se dokáží koncentrovat a nejen že přečíslí naše jednotlivce, ale i dělají výpady na území red a zachytávají naše výpady. Tj. kousek od Caen, pů čtverce, po hodině běhu mapy byly dvě kolony a nedodělaný vlak. 3x jsem k nim nedoletěl s P-38. Vzpomínam se, že jsem se přesně takhle kdysi trápil s P-47 ...
Jedním z cílů jsou přístavní budovy v Le Havre, naposled jsem tam odhodil 2x1000lb na jakoby hangáry se zelenou střechou, jsou tam za sebou při letu od západu a napočítalo mi to 8 zničených aut a poškozenou loď.

Adriatic
Kolony jedou z vnitrozemí k moři, u moře jsou blízko Valony dvě letiště, kolem kterých kolony projíždí. Ve Valoně stojí kolona s flakama, u města lodě.
Modří dělají nálety na naše cíle, naposled jsme viděli 2 Ju-88 s krytím blízko našich dvou letišť na cípu Itálie.

Anzio
Mapa, kterou možná vyhrává rychlost. P-38 s 12x 4,5" a palubní výzbrojí dokáže čistit pláže i kolonu z O7.
Na naše výsadkové lodě u pláží prý hází Ju-88 torpéda z výšky ...
Zřejmě i modří vědí o sázce na rychlost v této mapě, jednou ji dojeli/vyhráli o fous před námi.

Nordbayern
Mapa s Tempestama, Švalbinama a He-162, která je díky své obratnosti a rychlosti asi nejhorším protivníkem na mapě.
Kolona z H4 jede na západ, kolony z G9 a H8 (tam někde) jedou jedna podél řeky a druhá na západ, mířil jsem k ní přes celou mapu s Bleskem a HVARama a nenašel jsem ji ... až budu vědět, dopíšu.
Na spodnim letišti, pokud o něj nepřijdem, se dá dělat RRR. Pozor: ohnutá vrtule nejde přes RRR asi opravit.

Vulcan
Cílem je zde ničit kolony, lodě někdu u Tunisu, ochránit svuj radar i lodě ... podle všeho můžeme dokonce i obsadit jedno letiště parašutistama. Aneb letim, koukam, že něco, co bylo vždy modrý, je červený. Ve vzduchu v okolí toho obsazeného parašutisti a do pěti minut jsme o to letiště přišli ... tak abych je víc kosil. Letěl jsem na stanoviště pozemáků v okolí, proto jsem je našel/viděl.
Radar vypadá jako krabice s vikingskou helmou, je oranžovej až světle hnědej. Zničený je pak černý. Jednou jsem na něj odhodil 2x500lb, netrefil ... a pád letadla na radar jej zničil.
Někde nad mořem (G2x?, tak dva čtverce od pobřeží) je cca 5 lodí.
Zpravidla tuto mapu prohráváme, zřejmě tím, že nám potopí dvě letadlovky. Odletět z letadlovky s 500lb je extra náročné, až -900 bodů postih za špatné odlepení a bouchnutí na palubě!!!

Second Front
Mapa pro těžké bombardéry, dokonce i Lancaster má jeden start ve vzduchu. Pro vítězství zřejmě jako 90% splnění stačí vyčistit Rouen a Calais.

Godwood
Mapa, na které útočíme na pozemáky, jsou to dost často kolony a nenacházíme je ... takže hledáme a modří mezitím dočistí to svoje a vyhrávají mapu :-(
K mání je i P-38 Dropsnoot, má až 2x2000lb, ale není zpravidla kam s tim ... absence palubní výzbroje je citelná, na rozptýleného protivníka se hodí více.

Husky
Mapa s kolonami, Blesk s raketama a palubní výzbrojí dokáže slušně čistit. Cca 2-3 kolony jedou ze severná strany Sicílie do vnitrozemí a snad až k našim vyloděným jednotkám. U Palerma stojí autíčka na trávě a stačí je kropit kulomety = z výšky jsou blbě vidět. Ju-88 (prý) mají torpéda s odhozem z několika (?) set metrů ...
Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás, utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny, navzájem. Nejzazší hranice začíná v této síni. Pojďme ji prozkoumat společně.
Jonathan Archer
606_Vencour
 
Příspěvky: 249
Registrován: sob 19. úno 2011 15:06:52

Zpět na Jak létat

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron